Surdulički Radnik u okviru 30.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba Simo Krunić ističe da je protivnik u jako dobroj formi, ali da će njegovi igrači rasterećeni bilo kakvog pritiska pokušati da stignu do bodova:

’’I ovu, kao i ove prethodne utakmice koristimo da damo šansu mlađim igračima, da posle ova četiri kola stvorimo sliku o tome na koga ćemo moći da računamo u narednoj sezoni. Ovom utakmicom upotpunjavamo ovo prvenstvo i idemo na pauzu, pa dalje na pripreme za narednu fudbalsku godinu. Igramo protiv tima koji je u poslednje vreme ušao u jako dobru formu, pobeđujući i na strani i kući. Sveobuhvatno, ušli su u jedan jako dobar ritam. Upravo iz svega toga proizilazi činjenica da nas očekuje jedno teško gostovanje. Iako rezultatski rasterećeni mi ćemo pokušati da damo sve od sebe i da osvojimo bodove. Pristupićemo vrlo ozbiljno utakmici, posvećeni i krajnje profesionalni. Bez obzira na to što je ovo poslednje kolo, ono nam baš može pokazati gde smo zapravo sada.’’

Meč 30.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Radnika igra se u četvrtak 18.juna 2020.godine, sa početkom u 21:00 čas. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Radnik