Najbolji igrač 29.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Stefan Mihajlović, asistent i dvostruki strelac za niški Radnički u pobedi nad ekipom Radnika u Surdulici.

Odigrano je i pretposlednje ovosezonsko kolo, još jedno koje spada u red izuzetno efikasnih i zanimljivih. Strelci su bili najraspoloženiji u Surdulici gde je gostujući Radnički slavio rezultatom 2:4(1:1). Najzaslužniji za osvajanje sva tri boda u ovom ’’južnjačkom derbiju’’ je napadač Nišlija Stefan Mihajlović koji je na svoj konto upisao još dva pogotka i jednu asistenciju. On se tokom čitavog susreta sjajno kretao i često ulazio u šanse, a odlično je sarađivao sa ove sezone izuzetno raspoloženim Nikolom Čumićem koji je takođe ostavio jako dobar utisak. Zbog svega toga nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja. Treba reći da je ovo laskavo priznanje zaslužio po drugi put ove sezone, nakon sjajne partije u 12.kolu šampionata kada je ostvario identičan učinak u duelu sa ekipom Napretka na niškom stadionu ’’Čair’’.


FOTO: FK Radnički Niš

Stefan Mihajlović (25) je rođen u Beogradu, igra na poziciji centralnog napadača, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Crvena zvezda. Tokom seniorske karijere nastupao je i za užičku Slobodu, švajcarske ekipe Biel-Bienne i Chiasso, čačanski Borac, Vojvodinu i Rad, odakle je pre godinu dana i stigao u Niš. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 29 superligaških nastupa i postigao 13 pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: