Šampionski tim Crvene zvezde u okviru 29.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Senti gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da šampionat jeste odlučen, ali da igračima ne sme da nedostaje motiv, jer je to znak da su na pogrešnom putu:

’’Motivisani smo da završimo sezonu na pravi način. Kada nosiš dres Crvene zvezde niko te ne pita imaš li motiv ili ne, moraš da ga imaš. Ako ti to zafali, onda si pogrešio put. Svaka sledeća utakmica je novi izazov za svakog od nas. Dokazuješ se iz dana u dan. Nije bitno što je prvenstvo gotovo, u ovim mečevima možemo da dobijemo odgovore na mnoga pitanja. Bolje da sad vidimo neke stvari, nego da nam se ’’podvuku’’. Svaka utakmica je bitna za nas. Imamo pozitivnu godinu, ušli smo u Ligu šampiona, osvojili titulu, imamo veliku bodovnu prednost i to su sve sjajne stvari. Voleo bih da svi zajedno sledećeg vikenda na Marakani proslavimo titulu koju smo zasluženo osvojili.’’

Meč 29.kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Crvene zvezde igra se u nedelju 14.juna, sa početkom u 16:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda