Ekipa Inđije u okviru 29.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba Aleksandar Janjić ističe da Novosađani imaju ulogu favorita, ali da će njegov tim kao i uvek ići na pobedu:

’’Bodovi iz Beograda dobro su nam došli, ali nam zbog toga neće biti ništa lakše. Imali smo ispred sebe ove četiri utakmice, plus Kup Srbije, i pripremali smo se za sve najbolje što možemo, da uvek idemo na pobedu. Takva situacije je i kada je reč o Vojvodini, igramo na svom terenu i pred svojom publikom. Oni su juče ušli u finale Kupa Srbije, treći su na tabeli trenutno i sigurno su veliki favoriti. Mi ćemo pokušati da realizujemo svoju ideju, ono što radimo, ono što smo zamislili, ono što guramo već neko vreme i nadam se najboljem. Što se tiče kadrovske situacije nemamo suspendovanih igrača, a jedini problem imamo sa Markovićem koji ima problema sa povredom i čiji je nastup još uvek pod znakom pitanja.’’

Meč 29.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Vojvodine igra se u nedelju 14.juna, sa početkom u 14:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Inđija