Šabačka Mačva u okviru 29.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka.

Šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić ističe da aktuelna sezona nije bila prijatna za Šapčane, ali da mladi igrači koji dobiju šansu mogu da odigraju meč rasterećeno i pokažu koliko mogu:

’’Spartak je meni jedan od omiljenih klubova u ligi, jer gaji neki stil igre koji ja volim i forsira mlade igrače. Nadam se da će publika sutra imati priliku da gleda dobru utakmicu, kao što je bila prošle nedelje u Lučanima. U prethodnim duelima sa Spartakom bilo je uvek dosta golova, tako da očekujem isto i u ovom meču. Oni imaju odličan napad, koji predvodi Nikolić kao pozajmica Partizana, Srećković, tu je i dosta mladih igrača. Ako moram da izdvojim nekog onda je to Tekijaški, kojeg očekuje ako ne prelazak u neka od naša dva najveća kluba, onda sigurno inostrana karijera. Tako da, čeka nas težak posao, ali momci mogu da odigraju ovu utakmicu rasterećeno, a i u ovom susretu šansu ćemo dati mladim igračima. Ova sezona nije bila nimalo prijatna za sve one koji vole Mačvu, ali pokušaćemo da sve okončamo bez problema i da se pripremamo za početak novog prvenstva.’’

Meč 29.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Spartaka igra se u subotu 13.juna, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Mačva