Najbolji igrač 28.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Nemanja Nikolić, asistent i dvostruki strelac za Spartak u pobedi nad ekipom Partizana u Subotici.

Završeno je još jedno superligaško kolo koje nam je ponovo donelo veliki broj golova i dva velika znenađenja, poraze Partizana i Čukaričkog. Junak pobede Subotičana nad crno-belima rezultatom 3:2 (1:2) je bio njihov igrač, napadač Nemanja Nikolić, koji ovog proleća kao pozajmljeni fudbaler nastupa u dresu ’’golubova’’. On je učestvovao u postizanju sva tri pogotka, dva puta kao strelac i jednom kao asistent, čime se na najbolji način preporučio stručnom štabu Partizana za povratak u Humsku. Tokom čitavog susreta sjajno se kretao, ulazio u šanse i odlično sarađivao sa saigračima, pa nije bilo velike dileme u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja. Treba reći da je ovo laskavo priznanje zaslužio po drugi put ove sezone, nakon sjajne partije u dresu Vojvodine u 11.kolu šampionata, upravo u duelu sa Subotičanima.


FOTO: FK Spartak ŽK

Nemanja Nikolić (27) je rođen u Kraljevu, igra na poziciji centralnog napadača, a tokom karijere je nastupao za OFK Grbalj, ruski Rostov, kazahstanski Aktobe, Spartak, Partizan i Vojvodinu, gde je proveo jesenju polusezonu kao pozajmljeni igrač crno-belih. Za novosadski klub je tokom jeseni zabeležio 9 nastupa, uz 3 postignuta pogotka, dok je za ekipu Spartaka tokom ovog proleća zabeležio 6 nastupa i postigao 5 pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: