Niški Radnički u okviru 28.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Rada.

Šef stručnog štaba Radoslav Batak ističe da je poraz od Čukaričkog u Kupu Srbije teško pao svima, ali da je taj meč prilika da se izvuku pouke za budućnost:

’’Izuzetno nam je teško pao poraz od Čukaričkog u sredu. Vodili smo 2:0, imali sve u našim rukama, ali nažalost nismo uspeli da prođemo u polufinale Kupa. Takve utakmice se dešavaju, biće ih još, ali mi sada moramo da izvučemo pouke koje će pozitivno uticati na našu igru. Ostali smo bez šansi za Evropu, ali smo našim navijačima i niškim ljubiteljima sporta dužni da u preostala tri kola pružimo maksimum i pokušamo da osvojimo svih devet bodova. Dolazi nam Rad koji je dobra ekipa i njihova pozicija na tabeli nas neće zavarati. Protivnika respektujemo, igraćemo ofanzivno, krenućemo od prvog minuta po pobedu i ja verujem da ćemo do nje i doći. Najveći problem imaćemo u odbrani, jer ne mogu da računam na trojicu štopera. Maslać i Stevanović su suspendovani zbog kartona, a Đorđević je povređen. Kombinovaćemo, ali ćemo na teren poslati jak sastav i verujem da će prisutnim gledaocima biti zanimljivo da vide Radnički sa nekoliko mladih i talentovanih igrača, koji će u budućnosti predstavljati okosnicu ovog kluba.’’

Meč 28.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Rada igra se u nedelju 07.juna 2020.godine, sa početkom u 15:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Radnički Niš