Ekipa Inđije u okviru 28.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba Aleksandar Janjić ističe da je meč u Kupu Srbije sa Crvenom zvezdom uticao na to da igrači osećaju zamor, ali da će sigurno sa velikim motivom ući u meč na Banovom brdu:

’’Pokušavamo se da se oporavimo od Kup utakmice za Crvenom zvezdom, koja je iza nas, i da se pripremimo za Čukarički. Čeka nas jedan ozbiljan protivnik, protivnik koji se plasirao u polufinale Kupa i koji pokušava i kroz ligu da stigne do Evrope. Suvišno je pričati o njima kao klubu i kakva im je strategija što se tiče igračkog kadra i omladinskog pogona. Mislim da nas čeka lepa utakmica i imamo priliku da se izmerimo sa jednim od najboljih timova u ligi, što nam je u isto vreme i neka vrsta pripreme za iduću sezonu. Ne odričemo se naravno borbe za bodove, želimo da tamo odigramo dobro. Kao i u svakoj utakmici idemo na pobedu, a da li ćemo uspeti to ćemo videti.’’

Meč 28.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Inđije igra se u subotu 06.juna 2020.godine, sa početkom u 21:00 čas. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Inđija