Surdulički Radnik u okviru 28.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba surduličkog superligaša Simo Krunić ističe da će biti teško suprotstaviti se najboljem timu u zemlji, ali da je to i prava prilika za dokazivanje:

’’Pred nama je još jedna teška utakmica, naravno igramo protiv šampiona. Pre par dana smo imali jednu vrlo tešku utakmicu u Kupu Srbije, takođe protiv branioca titule, Partizana,  i može se reći da nismo imali dovoljno vremena da se odmorimo. To ukazuje da će, što se tiče fizike, biti  jako teško suprotstaviti im se. Ali, i da smo odmorniji i najspremniji, smatramo da timu koji je u ovoj sezoni imao sve pobede i remije, a samo jedan poraz, biva teško suprotstaviti se. Na toj utakmici su najavili i proslavu titule pred svojim navijačima, što će nam dodatno otežati. Biće teško, ali biće ovo prilika da se pred punim tribinama dokažu mnogi naši igrači.’’

Meč 28.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Radnika igra se u subotu 06.juna 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Radnik