Ekipa Crvene zvezde u okviru 28.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da će sigurno odmarati neke igrače, ali da će oni koji izađu na teren odigrati meč kao da je najvažniji:

’’Pozvao bih sve navijače da dođu na utakmicu protiv Radnika, da dođu da bodre svoje ljubimce. Igrači su zaslužili podršku. Cena karata je simboličnih 75 dinara, a prihod ide u humanitarne svrhe i zaista bi bilo lepo da dođemo u što većem broju. Dolazimo iz teške utakmice protiv Inđije. Bez obzira na to što ćemo rotirati očekujemo od igrača koji izađu na teren da ponosno nose Zvezdin dres. Nebitno je protiv koga se igra i koliko je važna utakmica, svi znamo da smo u Crvenoj zvezdi. Tu nema šale i tu je dres ’’težak’’. Iz dana u dan moramo da se dokazujemo i nikad neću igračima prestati da ponavljam u kom su klubu. Znamo kvalitet našeg tima i naših pojedinaca, tako da će to biti dobra utakmica, gde će imati priliku da potvrde ono što mislimo o njima. Očekujem da će igrači izaći na teren kao da je finale Lige šampiona. Ne smemo da se zadovoljavamo trenutnim rezultatima, već moramo da probijamo granice. Radimo na tome da ritam ostane isti tokom čitavog meča. Svaka pobeda i dobra utakmica je od dragocenog značaja za nas.’’

Meč 28.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Radnika igra se u subotu 06.juna 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda