Kruševački Napredak u okviru 28.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dragan Ivanović ističe da je zadovoljan igrom svog tima u većem delu utakmice sa ekipom Radničkog, kao i da veoma respektuje ekipu sa Dušanovca:

’’Moramo da budemo čvrsti i pouzdani nazad, a veoma opasni u napadu, jer bodovi dolaze iz obe faze igre. Zadovoljan sam ekipom kako je to odradila protiv Radničkog. Pad koncentracije smo imali zbog novog sistema igre, jer smo kratko zajedno, ali zadovoljan sam većinskim delom utakmice gde Radničkom nismo dozvolili da nam često ugrožava gol, a sa druge strane smo konstantno bili opasni u napadu. Veliko poštovanje imamo prema fudbalskom klubu Voždovac, zbog svega što čine u poslednjih nekoliko godina sa afirmacijom mladih igrača. Igrom su poslednjih nekoliko sezona stizali u plej-off i na dobrom su putu kao klub da prave dobre rezultate. Idemo ekipi koja je željna igre, ima poseban stil igre, i trudićemo se, bez obzira na kadrovske probleme, da pružio svoj maksimum.’’

Meč 28.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Napretka igra se u petak 05.juna 2020.godine, sa početkom u 20:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Napredak