Beogradski Voždovac u okviru 28.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Jovan Damjanović ističe da su njegovi igrači izuzetno motivisani za predstojeći duel i da žele da se prikažu u najboljem svetlu:

’’Utakmica sa Mačvom je za nas arhivirana analizom koju smo uradili nakon samog meča i već smo nekoliko dana okrenuti samo ka Napretku, koji će u petak biti izuzetno dobar protivnik. Nastavljamo misiju koju smo započeli, nastavljamo sa našim stilom igre i ne odustajemo od naše ideje da se nadigravamo i takmičimo. Igrači su sjajno motivisani pred ovaj meč, žele da predstave svoj kvalitet i idealna je prilika da u meču koji se prenosi uživo sa našeg stadiona to i urade. U petak ćemo naspram sebe imati dobrog protivnika i to garantuje sjajnu fudbalsku predstavu na našem stadionu. Iako nam kadrovska situacija nije idealna već neko vreme oni fudbaleri koji istrče u petak na teren su najbolja postava i nema sumnje da će znati kako da nam donesu najbolji rezultat. Pozivam i sve navijače da dođu na naš stadion i podrže naš mladi tim u pohodu na nove bodove. Večernji je termin, vremenski uslovi biće idealni, slobodan je ulaz i nadam se dobroj podršci.’’

Meč 28.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Napretka igra se u petak 05.juna 2020.godine, sa početkom u 20:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Voždovac