Niški Radnički u okviru 27.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba niškog tima Radoslav Batak ističe da smatra da je njegova ekipa kvalitetnija i da veruje da će igrači to potvrditi na terenu:

 ’’Gotovo svi igrači su spremni za meč, nismo imali problema tokom priprema. Preventivno će utakmicu u Kruševcu preskočiti Čumić i Milosavljević, koji imaju lakše povrede, a nas u narednih osam dana očekuju još dva susreta. Svi ostali igrači su spremni, ali još jednom ponavljam da nas posle Napretka čekaju još dva meča za kratko vreme, tako da ćemo morati pažljivo da raspoređujemo minutažu posle ove duge takmičarske pauze. Nadam se da će igrači dati sve od sebe i da ćemo ispuniti naš cilj, a to su tri boda. Nije nam bilo lako da skautiramo protivnika, jer nije bilo prijateljskih mečeva u prethodnom periodu. Gledali smo njihove utakmice pre ove pandemije, ali znamo da je u međuvremenu došlo do promene trenera, koji je već bio tamo i pravio dobre rezultate. Ipak, igrači su isti i ne očekujem da oni sada dramatično promene stil igre za ova poslednja četiri kola. Smatram da smo kvalitetniji sastav i verujem da ćemo to potvrditi na terenu.’’

Meč 27.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Radničkog igra se u subotu 30.maja 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Radnički Niš