Subotički Spartak u okviru 27.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Inđiji gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ističe da je zadovoljan radom igrača i prikazanim u pripremnim utakmicama, kao i da će njegov tim do kraja igrati angažovano i posvećeno:

’’Prve dve nedelje smo trenirali po uputstvima, a kad je po novim pravilima dozvoljen veći broj igrača i dueli,  krenuli smo s jačim intenzitetom i odigravanjem prijateljskih utakmica. Šansu su dobili svi igrači, a kako je vreme odmicalo igrali su sve bolje, što se kroz provere pokazalo, posebno protiv Vojvodine. Utakmica je bila otvorena, igralo se u dobrom ritmu. Moglo je biti još golova na obe strane, ali najvažnije je da smo proverili na koga možemo da računamo u prvom, odnosno u četiri naredna kola. Ostvarenim sam zadovoljan, a na igračima je da to potvrde i na zvaničnim utakmicama. U predstojeća četiri kola nemamo rezultatski imperativ, ali igraćemo kao da se borimo za opstanak. Takav pristup je bio i protiv Vojvodine u kontrolnom meču, očekujem od svojih igrača da tako bude do kaja prvenstva. Sve ekipe su u komforu, osim TSC-a i Čukaričkog koji se bore za poziciju koja vodi u Evropu, ali ipak bi trebalo igrati angažovano i posvećeno.’’

Meč 27.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Spartaka igra se u petak 29.maja 2020.godine, sa početkom u 15:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Spartak ŽK