Ekipa Inđije u okviru 27.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka.

Šef stručnog štaba zeleno-belih Aleksandar Janjić ističe da je forma svih timova nepoznanica, zbog čega očekuje neizvesne i zanimljive utakmice:

’’Ekipa je spremna do određenog nivoa, kao uostalom i sve druge u ovoj situaciji. Međutim, prvenstvo kreće i tu se završava svaka priča o spremnosti. Ono što je bitno je da svi damo maksimum od sebe i to je već sasvim dovoljno. Vidim i na treninzima da igrači daju sve od sebe kako bi se spremili za početak ove završnice i ja sam im zaista zahvalan na tome. Zahvalan sam i stručnom štabu i rukovodstvu kluba na svemu što su uradili tokom prethodnog perioda kako bismo mirno ušli u nastavak prvenstva. Povređenih nemamo, osim Tomića koji još uvek ograničeno trenira, ali će i on brzo početi da radi na uobičajenom nivou. Naravno da posle ovolike pauze dve nedelje rada nisu dovoljne, ali kako nama tako i svima, niko sigurno nije siguran u kakvom je stanju. Imali smo dva meča po 45 minuta, još uvek se igrači traže. Tek kroz naredne utakmice pokušaćemo da definišemo neke stvari i dođemo do željene igre. Videćemo, po prvi put smo u ovakvoj situaciji.’’

Meč 27.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Spartaka igra se u petak 29.maja 2020.godine, sa početkom u 15:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Inđija