Kruševac: Predstavljen novi šef stručnog štaba Dragan Ivanović

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1199

Fudbalski klub Napredak je na današnjoj konferenciji za medije predstavio novog šefa stručnog štaba. Mesto na klupi ’’čarapana’’ je po drugi put u karijeri zauzeo iskusni stručnjak Dragan Ivanović.

Novog šefa struke, kao i njegovog pomoćnika Trivu Ilića, predstavio je potpredsednik kluba Bojan Miladinović koji je istakao da su pregovori trajali kratko i da je ugovor potpisan na dve godine:

’’Nakon kratkih pregovora sa iskusnim stručnjakom Draganom Ivanovićem potpisan je ugovor na dve godine. Nadamo se dobrim rezultatima i veliko mi je zadovoljstvo da šefu poželio dobrodošlicu, sa nadom da će za vreme koje bude proveo u Napretku napraviti nekoliko mladih igrača koji će imati velike karijere. Do kraja prvenstva ostalo nam je četiri utakmice, ali se od igrača očekuje da se za to vreme dokažu novom treneru, tako da se očekuje velika ozbiljnost u radu.’’

Zahvaljujući se na rečima dobrodošlice Dragan Ivanović je istakao da je Napredak veliki klub i velika obaveza:

’’Ništa se nije promenilo u mojoj glavi i razmišljanjima o tome kakav status Napredak treba da ima u Srbiji. Prvi put je ispalo dobro što se tiče rezultata i atmosfere. Zadovoljstvo mi je da sam opet u Kruševcu. Navijačima poručujem da će u ova četiri kola Dragan Ivanović sa svojim saradnicima maksimalno ozbiljno pristupiti igri i bodovima. Zahvaljujući predsedniku Marku Miškoviću i uopšte situaciji u klubu apsolutno je moja sloboda odlučivanja i po tome je Napredak jedan od retkih klubova u Srbiji, ako ne i jedini.”

Fudbaleri Napretka su danas započeli trenažni proces za završnicu šampionata koja je planirana da se odigra od 30.maja.

FOTO: FK Napredak

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte