Najbolji igrač 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Nenad Lukić, strelac i asistent u pobedi ekipe TSC-a u susretu sa ekipom Radnika u Senti.

Odigrano je još jedno, šesto prolećno kolo šampionata, koje su obeležile prazne tribine i veliki broj postignutih golova. Nekoliko timova zabeležilo je ubedljive trijumfe, a videli smo i nekoliko izuzetno neizvesnih i uzbudljivih mečeva. Jedan od takvih je i susret između TSC-a i Radnika koji je ekipa iz Bačke Topole rešila u svoju korist rezultatom 2:1(1:1). Najzaslužniji za taj trijumf je Nenad Lukić koji je učestvovao u postizanju oba pogotka za svoj tim, kao strelac i kao asistent. On je tokom čitavog susreta sjajno sarađivao sa saigračima u napadu, kao uostalom i tokom čitave sezone, a novi pogodak vratio ga je na vrh liste strelaca. Zbog svega toga nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja. Treba reći da je ovo laskavo priznanje zaslužio po drugi put, nakon sjajne partije koju je pružio u 5.kolu šampionata.


FOTO: FK TSC

Nenad Lukić (27) je rođen u Sremskoj Mitrovici, igra na poziciji centralnog napadača, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Partizan. Tokom karijere je nastupao za Teleoptik, bugarsku Lokomotivu iz Plovdiva, Rad, Donji Srem, Spartak, Bežaniju, Radnik, Zemun, Borac iz Čačka i Inđiju, odakle je u januaru prošle godine i stigao u Bačku Topolu. Zabeležio je veći broj nastupa za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U17, U18, U19, U20). Tokom aktuelne sezone bio je starter na svih 26 mečeva, uz 13 postignutih pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: