Ekipa Inđije u okviru 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Gosti u ovaj meč ulaze prezadovoljni zbog činjenice da su za dobru igru konačno nagrađeni osvajanjem sva tri boda u prethodnoj rundi takmičenja. Šef stručnog štaba belo-zelenih Aleksandar Janjić ističe da će njegov tim pokušati da nametne svoj ritam i da ostvari povoljan rezultat:

’’Pobeda jeste arhivirana, a došla je u jednom dobrom trenutku, kada su naši direktni konkurenti gubili utakmice. Ono što je još značajno jeste da smo posle dobrih partija, koje nismo rešili u svoju korist, već uzimali eventualno po bod, uspeli da pobedimo. To je ono što je dobro, a igrači su izneli fenomenalnu utakmicu i zaista smo zasluženo pobedili. Naredni protivnik je veoma težak. Ja nisam vodio tim ovde kada se igrala utakmica, već je vodio moj prethodnik Srđan Blagojević. Ali, dobio sam sve informacije, pogledao sam tu utakmicu. Oni su zaista izgledali na toj utakmici veoma dobro. Vidim da su igrači pod utiskom, da je to jedna od boljih ekipa koja je gostovala u Inđiji, tako da se pripremamo veoma dobro da damo sve od sebe kako bismo došli do povoljnog rezultata. Mi imamo neke svoje ambicije i pokušaćemo da ih realizujemo. Pokušaćemo da, kao i u prethodnim utakmicama, nametnemo neki svoj ritam. Videćemo koliko ćemo u tome uspeti.’’

Meč 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Inđije igra se u subotu 14.marta 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Inđija