Beogradski Voždovac u okviru 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Partizana.

Domaćini u ovaj meč ulaze nakon pet uzastopnih poraza i sa novim stručnim štabom na čelu sa doskorašnjim sportskim direktorom Jovanom Damjanovićem. On je na konferenciji za medije održanoj uoči ovog susreta istakao da pomenuti porazi nisu realna slika njegovog tima:

’’Trenutno se nalazimo u ne toliko prijatnoj situaciji, nakon pet vezanih poraza, ali mislim da to nije realna slika ovog tima i onoga što momci mogu. Pokazali su u prvom delu prvenstva da su ekipa za velika dela, samo je potrebno da se vratimo na pravi kolosek. Imamo kvalitetan tim i sjajnu grupu igrača, to će uskoro izaći na videlo. Sutrašnja utakmica sa Partizanom bi trebala da bude praznik fudbala. Dolazi nam ozbiljan protivnik, a mi ćemo pokušati da se predstavimo u najboljem svetlu. I dalje imamo iste probleme sa igračima koji su povređeni na duže vreme, a tu mislim na Pejčinovića i Vučića. Takođe, kapiten Nikolić nema pravo nastupa zbog kartona, a jedan od najboljih igrača Jovan Nišić neće biti u sastavu tima, jer je takav dogovor sa Partizanom napravljen pri njegovom transferu. Pod znakom pitanja je i golman Ilić, ali ko god da izađe sutra na teren biće ono najbolje što Voždovac ima.’’

Meč 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Partizana igra se u subotu 14.marta 2020.godine, sa početkom u 15:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Voždovac