U subotu su na programu svi mečevi 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: TSC - Radnik, Voždovac – Partizan i Crvena zvezda – Napredak.

TSC – RADNIK (subota 14.mart, 13:30 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Senti gde ekipa TSC-a dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika. Ekipa iz Bačke Topole cilja mesto koje na leto vodi u evropske kvalifikacije, dok gosti žele da zadrže priključak u borbi za plasman u plej-of fazu, pa treba očekivati odličnu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz osam remija i četiri poraza, pa sa 47 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Rada, a rezultat je bio 3:4. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz pet remija i dvanaest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Javor Matisa, a rezultat je bio 2:0. Dva tima su se već sastajala tokom aktuelne sezone, a meč u Surdulici završen je pobedom ekipe Radnika rezultatom 1:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 13:30 časova.

VOŽDOVAC – PARTIZAN (subota 14.mart, 15:30 časova, TV Arena sport 1)

Beogradski Voždovac u okviru 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Partizana. Tokom prethodnih sezona dueli ovih rivala uvek su bili izuzetno atraktivni i zanimljivi, od poslednjih šest ’’zmajevi’’ su čak četiri rešili u svoju korist, pa treba očekivati odličnu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz pet remija i deset poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Voždovca, a rezultat je bio 3:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedamnaest pobeda, uz četiri remija i četiri poraza, pa sa 55 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog iz Niša, a rezultat je bio 1:0. Dva tima su se već sastajala tokom aktuelne sezone, a meč u Humskoj završen je pobedom ekipe Voždovca rezultatom 1:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 15:30 časova.

CRVENA ZVEZDA – NAPREDAK (subota 14.mart, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Lider šampionata, ekipa Crvene zvezde, u okviru 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Poslednjih pet međusobnih duela crveno-beli su uspevali da reše u svoju korist, ali ne tako davno Kruševljani su u nekoliko navrata uspevali da ’’pomrse račune’’ aktuelnom šampionu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset i jednu pobedu, uz tri remija i jedan poraz, pa sa 66 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Mačve, a rezultat je bio 0:3. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz pet remija i trinaest poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 0:0. Dva tima su se već sastajala tokom aktuelne sezone, a meč u Kruševcu završen je pobedom ekipe Crvene zvezde rezultatom 0:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.