Beogradski Voždovac u okviru 25.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Inđiji gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Gosti u ovaj meč ulaze nakon niza nezadovoljavajućih rezultata, svesni da ovo gostovanje dolazi u nezgodnom momentu. Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Rade Koković ističe da se ekipa nalazi u teškoj situaciji i da će to biti test karaktera njegovih igrača:

’’Nemamo šta da krijemo, nalazimo se u teškom momentu i u lošoj seriji rezultata, ovaj meč nam dolazi u jako nezgodno vreme. Gostujemo ekipi koja na svom terenu uzima bodove favoritima i koja jako dobro igra kao domaćin. Uslovi za igru u Inđiji su specifični zbog terena, a oni su na to navikli i to može biti njihova velika prednost. Bilo kako bilo, nas očekuje ozbiljan test našeg karaktera i pokušaćemo da ozbiljnim takmičarskim pristupom prekinemo loš niz koji smo napravili. Kadrovska situacija se nije mnogo promenila u odnosu na poslednja tri meča, i dalje imamo problema sa brojnim povredama ključnih igrača, ali ne želim da u tome tražimo alibi. Ko god da sutra izađe na teren mora da pokaže zbog čega nosi dres Voždovca.’’

Meč 25.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Voždovca igra se u nedelju 08.marta 2020.godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Voždovac