Surdulički Radnik u okviru 25.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa puno optimizma, ali i sa dozom opreza zbog kvaliteta rivala. Šef stručnog štaba Simo Krunić ističe da je za uspeh neophodno da ekipa pruži maksimalan napor:

’’Nikako se ne smemo opustiti, niti dozvoliti da nas ponese uspeh iz prethodnih par kola. Naprotiv, trebamo se još više stegnuti i pojačati snagu u svim segmentima. Dolazi nam jako neugodna ekipa u goste. Imali su nekoliko nesretnih okolnosti kući, ali su na strani prepoznatljivi po uzimanju bodova i to iz jako neugodnih mečeva. Radi se o ekipi koja ima karakter i energiju, ekipi koja je odlično vođena. Predstoji nam jedna jako teška utakmica i moramo biti mnogo, mnogo bolji nego što smo bili u ove dve prethodne utakmice na domaćem terenu, da bi ostvarili povoljan rezultat. Moramo se jednostavno svi napregnuti, dati maksimum i odgovoriti timu koji se kao i mi grčevito bori za opstanak.’’

Meč 25.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Javor Matisa igra se u subotu 07.marta 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnik