Ekipa Crvene zvezde u okviru 25.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve.

Gosti u ovaj meč ulaze nakon remija u večitom derbiju, pa se pobeda nameće kao imperativ u duelu sa Šapčanima. Pomoćnik u stručnom štabu crveno-belih Nenad Milijaš istakao je da ne očekuje laganu utakmicu, da će teren biti težak za igru, ali je uveren u pobedu svog tima:

’’Posle derbija i nerešenog rezultata kod kuće gostujemo Mačvi, gde do sada nismo lako dolazili do pobede. Sigurni smo da neće biti laka ni ova utakmica. Mačva jeste trenutno na poslednjoj poziciji, ali sigurno da i oni imaju neke svoje ciljeve koje će pokušati da ostvare, jer se bore za opstanak. Imperativ je pobeda i daćemo maksimum za trijumf. Ne znamo u kakvom je stanju teren, čuli smo da nije savršen. To će nam predstavljati problem, ali opet, znamo šta je Crvena zvezda i mi idemo na pobedu kakvi god bili uslovi. Što se tiče zdravstvenog biltena, Vulić ima problem sa skočnim zglobom, Boaći se povredio još na derbiju, imamo još nekih malih problema. Videćemo danas na treningu ko će biti u postavi, a svi će videti sutra kako ćemo izgledati na terenu. Šapčani su ne tako davno imali istog trenera kao i sada, ispali smo od njih iz Kupa Srbije u Šapcu, dosta neočekivano. Svesni smo težine i sigurno nećemo lagano ući u utakmicu. Znamo način na koji treba da uđemo u meč, a pokušaćemo da ispravimo neke greške iz meča sa Inđijom. Bitno je da ulazimo u utakmice koncentrisano od prvog minuta i da odigramo na rezultat. To ćemo pokušati i u Šapcu i verujem u uspeh.’’

Meč 25.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Crvene zvezde igra se u subotu 07.marta 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.