Ovog vikenda na programu su svi mečevi 25.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Čukarički – Spartak ŽK, Mačva – Crvena zvezda i Partizan – Radnički Niš.

ČUKARIČKI – SPARTAK ŽK (petak 08.mart, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 25.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na Banovom brdu gde domaći Čukarički dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka. Beograđani imaju evropske ambicije, gosti su ih nakon odličnog starta prolećne polusezone obnovili, pa sa pravom treba očekivati izuzetno zanimljiv okršaj dva kvalitetna i borbena tima. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 43 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Mladosti, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz tri remija i deset poraza, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Javor Matisa, a rezultat je bio 2:2. Dva tima su se već sastajala tokom aktuelne sezone, a meč u Subotici završen je pobedom ekipe Čukaričkog rezultatom 0:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

MAČVA – CRVENA ZVEZDA (subota 07.mart, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 25.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Šapcu gde domaća Mačva dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Biće to duel ’’fenjeraša’’ i lidera šampionata, što crveno-belima daje ulogu apsolutnog favorita, ali treba očekivati snažan otpor Šapčana koji su dobrom igrom započeli prolećnu polusezonu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili samo dve pobede, uz sedam remija i petnaest poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone ostvarili dvadeset pobeda, uz tri remija i jedan poraz, pa sa 63 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Partizana, a rezultat je bio 0:0. Dva tima su se već sastajala tokom aktuelne sezone, a meč u Beogradu završen je pobedom ekipe Crvene zvezde rezultatom 3:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 16:00 časova.

PARTIZAN – RADNIČKI NIŠ (subota 07.mart, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 25.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Dueli ovih rivala uvek su privlačili veliku pažnju, a u prethodnih nekoliko mečeva Nišlije su imale pozitivan bilans sa crno-belima, pa treba očekivati veliku borbu i izuzetno zanimljivu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šesnaest pobeda, uz četiri remija i četiri poraza, pa sa 52 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Crvene zvezde, a rezultat je bio 0:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz tri remija i devet poraza, pa sa 39 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 2:1. Dva tima su se već sastajala tokom aktuelne sezone, a meč u Nišu završen je pobedom ekipe Partizana rezultatom 1:4, nakon tri uzastopna prvenstvena duela u kojima crno-beli nisu savladali Nišlije. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 20:00 časova.