Najbolji igrač 24.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Miljan Vukadinović, strelac i asistent u pobedi Vojvodine nad ekipom Voždovca u Beogradu.

Odigrano je i četvrto prolećno superligaško kolo, posebno po odigravanju 162. večitog derbija. Ipak, malo toga posebnog smo mogli da vidimo na tom susretu, koji je završen bez golova i pobednika, dok se na ostalim terenima vodila prava rovovska borba za bodove. Jedan od najzanimljivijih mečeva viđen je na beogradskom Dušanovcu gde je ekipa Vojvodine nakon preokreta stigla do pobede rezultatom 1:2 (1:1). Najzaslužniji za takav rezultat bio je sjajni  Miljan Vukadinović koji je uz pobedonosni pogodak upisao i jednu asistenciju. On je tokom čitavog susreta bio pokretačka snaga svog tima, pokazao veliku želju i umeće, a u ključnim trenucima dokazao je da je sa pravom istican kao najveće pojačanje Novosađana u zimskom prelaznom roku. Velike zasluge za ovakvu partiju iskusnog krilnog igrača pripadaju i njegovom saigraču Petru Bojiću, koji je imao isti učinak učestvujući u postizanju oba pogotka ekipe Vojvodine. Treba reći da je ovaj laskavi epitet zaslužio po drugi put ove sezone, nakon što je bio najbolji akter i 16.kola šampionata, tada kao igrač kruševačkog Napretka.


FOTO: FK Vojvodina

Miljan Vukadinović (27) je rođen u Beogradu, igra na poziciji krilnog napadača, a tokom juniorske karijere bio je član Rada i beogradskog Hajduka. Tokom seniorske karijere nastupao je za češke klubove MAS Taborsko, Mlada Boleslav i Slavija Prag, a potom za Zemun i Napredak. Za kruševački tim je tokom minule jeseni zabeležio 13 superligaških nastupa, uz 4 postignuta pogotka, dok je ovog proleća kao igrač Vojvodine uz 3 nastupa zabeležio i 2 pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: