U nedelju su na programu svi mečevi 24.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Voždovac – Vojvodina i Crvena zvezda – Partizan.

VOŽDOVAC – VOJVODINA (nedelja 01.mart, 14:00 časova, TV Arena sport 1)

Beogradski Voždovac u okviru 24.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Ekipa sa Dušanovca nije započela sezonu u skladu sa očekivanjima, gosti su trenutno u daleko povoljnijoj situaciji, ali ne treba sumnjati da će publika prisustvovati kvalitetnoj i uzbudljivoj utakmici od velike važnosti za oba tima. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz pet remija i osam poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 2:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili petnaest pobeda, uz tri remija i pet poraza, pa sa 48 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom terenu savladali ekipu Radničkog, a rezultat je bio 3:0. Dva tima su se već sastajala tokom aktuelne sezone, a meč u Novom Sadu završen je pobedom ekipe Voždovca rezultatom 1:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 14:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN (nedelja 01.mart, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 24.kola Linglong Tire Super lige Srbije ujedno je i 162. večiti derbi srpskog fudbala, meč između Crvene zvezde i Partizana, koji će biti odigran na stadionu ’’Rajko Mitić’’. Dueli ovih rivala uvek su bili mnogo više od fudbala, ulogu favorita niko nije mogao imati bez obzira na trenutnu formu, pa treba očekivati još jedan istinski fudbalski spektakl i veliku borbu za bodove. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset pobeda, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 62 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Inđije, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šesnaest pobeda, uz tri remija i četiri poraza, pa sa 51 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Proletera, a rezultat je bio 3:1. Dva tima su se već sastajala tokom aktuelne sezone, a meč u Humskoj završen je pobedom ekipe Partizana rezultatom 2:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.