Ekipa Radnika privodi kraju svoj boravak u Staroj Pazovi gde se pripremala za nastavak šampionata, a privodi se kraju i formiranje ekipe koja može da ostvari ambicije kluba u ovoj sezoni.

Poslednjeg dana boravka ekspedicije Radnika u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, gde je ekipa odradila drugu fazu zimskih priprema, uprava kluba je ugovorila još jedan transfer. Novi fudbaler Surduličana je Lazar Ivić, dojučerašnji fudbaler šabačkog prvoligaša Mačve, koji je potpisao trogodišnji ugovor i već danas je na raspolaganju stručnom štabu.

Novajlija u redovima Radnika je odmah po potpisivanju ugovora dao kraću izjavu za medije u kojoj je istakao da je presudila želja da zaigra u Super ligi Srbije:

’’Presudila je Super liga. Hvala treneru Roganu i predsedniku Kralju, izašli su mi u susret i dali ’’čiste’’ papire, i kao slobodan igrač stigao sam u Radnik. Prvi dani provedeni u klubu govore mi da nisam pogrešio. Atmosfera je dobra, svi su me dobro prihvatili. Potpisao sam na tri godine, a ne bih to uradio da nisam uveren da ćemo se i naredne sezone nadmetati u eliti, jer cilj mi je da igram u najjačem rangu.’’

Lazar Ivić (24) igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, a tokom karijere je nastupao za Radnički iz Nove Pazove, Jedinstvo iz Stare Pazove, BSK iz Borče, Petrovac i Mačvu odakle je i stigao u redove Surduličana. Za šabački klub je tokom jesenje polusezone zabeležio 14 nastupa, bez postignutog pogotka.

FOTO: fk-radnik.com