Surdulički Radnik u okviru 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Gosti su poput Kruševljana u prva dva prolećna prvenstvena susreta osvojili samo jedan bod, pa u ovaj meč ulaze sa imperativom pobede. Šef stručnog štaba Simo Krunić ističe da je situacija takva da se njegov tim bori za opstanak i da je neophodno da se u svakom susretu sakupljaju bodovi:

’’Teška utakmica nas očekuje u Kruševcu, sa ekipom koja je u prva dva kola, poput nas, osvojila samo jedan bod, a uz to igra na svom terenu. Mi odlazimo na ovo gostovanje sa velikim imperativom pobede, svesni činjenice da smo u vrlo teškoj borbi za opstanak i da  moramo iz svake naredne utakmice izvlačiti bodove. U ovom momentu posao nam otežava i loša kadrovska situacija, jer će predstojeći duel zbog povreda propustiti Stevanović, Marković i Đorđević, dok Mitošević odrađuje kartone. Najverovatnije ćemo igrati ovu utakmicu u potpuno izmenjenom sastavu. Imamo ostale momke koji su dobro radili na treninzima, dobro odradili pripreme i pokazali se dobro na kontrolnim utakmicama, tako da se nadam da će uspešno zameniti pomenute igrače.“

Meč 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Radnika igra se u sredu 26.februara 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Radnik