Kruševački Napredak u okviru 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Domaćini u ovaj meč ulaze nakon poraza na Banjici u prethodnoj rundi takmičenja, a više od poraza stručni štab je zabrinula činjenica da su igrači ’’sami sebe pobedili’’. Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Ivan Stefanović istakao je da to više ne sme da se dešava i da očekuje pravu reakciju svojih igrača:

’’Znali smo da neće biti lako. Ono što je neobjašnjivo jeste da smo pobedili sami sebe. Pokušali smo u drugom poluvremenu da se vratimo u igru, međutim, lopta nije htela u gol. Pozivam prave, verne navijače koji su uvek tu uz klub, uz ove mlade momke, i dele sa njima i dobro i loše. Smetaju mi komentari po društvenim mrežama, zbog količine kritika upućenih na račun igrača, a samim tim i na moj račun. Momci to teško podnose, jer je njima najteže što su poraženi, a onda pročitaju i negativne komentare. Mislim da, ako je neko veran navijač Napretka, on mora da bude uz klub i kada ide i kada ne ide. Radnik smo analizirali, imaju dobre igrače. Naša dvojica bivših igrača su u njihovim redovima, Jović i Kostić, a tu su i Vuk Mitošević i Neca Tomić. Mnogo dobrih igrača predvođenih Simom Krunićem, neće biti nimalo lako. Sa mojim igračima sam se dogovorio da nikome ništa više nećemo da poklanjamo, pa da posle jurimo bodove. Idemo od prvog minuta na pobedu, da damo svoj maksimum, uz podršku naših vernih i pravih navijača. U utakmicu mora da se uđe kako treba i da se pobedi. Tom pobedom bi trebalo da krenemo u seriju dobrih rezultata.’’

Meč 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Radnika igra se u sredu 26.februara 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Napredak