Ekipa Inđije u okviru 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Domaćini posle jedne decenije dočekuju crveno-bele, pa veći motiv igračima Inđije i nije potreban. Šef stručnog štaba zeleno-belih Aleksandar Janjić ističe da njegovi igrači treba da uživaju u istinskom prazniku fudbala, kao i da ne pobeđuje uvak favorit:

’’Odigrali smo utakmicu pre dva dana i izgubili smo je. Nismo očekivali da ćemo odigrati slabo, kao što smo je odigrali. To je ono što nas zabrinjava pred nastavak prvenstva. Rezultat, kao rezultat, uvek može da bude ovakav ili onakav. Može da se izgubi ili pobedi, ali nekako je pristup igri bio veoma bitan i to se mora promeniti u svim narednim utakmicama. Ono što moramo da uradimo, malo dublju analizu, sada ćemo uraditi sa igračima. Onda ćemo tu utakmicu da ostavimo iza nas i da se okrenemo narednom protivniku, a to je aktuelni šampion, učesnik prošlogodišnje Lige šampiona. U svakom slučaju čeka nas jedan praznik fudbala u Inđiji, jer je zadnji put Zvezda dolazila na zvaničnu utakmicu pre deset godina. Isto što sam rekao igračima i pred Partizan, to tako treba da shvate, da je to praznik fudbala. Trebali bi da uživaju u ovoj utakmici, u svakom momentu. Siguran sam da će tribine biti pune, treba da damo sve od sebe, da damo možda u ovom trenutku i malo više. Pretpostavljam da su igrači motivisani za tako nešto, pa ćemo videti kakav će biti krajnji rezultat. Fudbal je takva igra da ne pobeđuju uvek favoriti. Zvezda jeste veliki favorit, tu nema šta de sa polemiše. Imaju dobru formu, promenili su neke stvari u igri. Očekujem jednu pre svega zanimljivu partiju i očekujem da se mi, kroz ovu i narednu utakmicu, pripremamo za ono što nas očekuje u nastavku prvenstva.’’

Meč 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Crvene zvezde igra se u sredu 26.februara 2020.godine, sa početkom u 14:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Inđija