Uprava fudbalskog kluba Rad angažovala je još jedno značajno pojačanje, veznog igrača Nikolu Dimitrijevića, i tako kompletirala redove prvog tima za nastavak superligaške sezone.

Ekspedicija beogradskog superligaša Rada trenutno se nalazi na Kipru gde sprovodi pripreme za prolećni nastavak šampionata, a od juče je projnija za još jednog člana. Novo, ujedno i poslednje pojačanje je Nikola Dimitrijević, dojučerašnji fudbaler Novog Pazara. On je među ’’građevinare’’ stigao odmah nakon raskida ugovora sa klubom sa Jošanice.

Odmah po dolasku u izjavi za medije istakao je da mu je cilj da se što pre nametne stručnom štabu i da stiže fizički i psihički spreman za nastavak priprema:

’’Prethodni period bio je stresan, ali sa očekivanim epilogom, što mi donosi mir i olakšanje. Okrećem se novim izazovima, sa željom da se što pre priviknem na novu sredinu i nametnem. Uvek sam spreman dočekivao obaveze, pa je tako i ovog puta. Bio sam aktivan tokom pauze, nisam gubio vreme, radio sam po dva puta dnevno. Nisam u zaostatku niti smatram da sam bilo šta propustio. Godinama unazad standardan sam igrač u klubovima za koje igram, imam utakmice u nogama, brzo ću se uklopiti. Ljudi u Radu su fenomenalni, prihvatili su me na najbolji mogući način, posebno trener Slađan Nikolić koji je zaslužan za moj dolazak na Banjicu. Očekuju od mene da im pomognem i daću sve od sebe da ispunim očekivnja.’’

Nikola Dimitrijević (25) je rođen u Beogradu, igra na poziciji centralnog veznog igrača, a pored ekipe Novog Pazara nastupao je i za Obilić, Voždovac, PKB, Srem, Smederevo, slovačke Banovce, Zemun i Metalac. Tokom jesenjeg dela aktuelne sezone za ekipu Novog Pazara je zabeležio 18 nastupa, uz dva postignuta pogotka.

Foto: fkrad.rs