Beogradski Partizan će u okviru 22.kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu u Senti odmeriti snage sa ekipom TSC-a iz Bačke Topole.

Gosti u ovaj meč ulaze sa puno opreza, poučeni iskustvom iz prvog međusobnog susreta odigranog u Beogradu. Šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević istakao je da ne mora posebno da objašnjava svojim igračima koliko je svaka utakmica bitna, kao i da bi time samo uvećavao već dovoljno veliki pritisak sa kojim su suočeni:

’’Jesenas smo trošili dosta energije u Evropi, pa smo imali problema u svakoj domaćoj utakmici posle Evrope. Probao sam da nateram igrače da razmišljaju kao ja, da svaku utakmicu u Super ligi igramo kao da je evropska. Potrebna nam je takva energija i da na taj način gledamo sve rivale, počevši od TSC-a. Trudim se da ja ne dodajem dodatni pritisak na igrače koji ga već imaju time što igraju za Partizan. Svaka utakmica je pritisak, pa ga ne moramo i mi dodatni praviti. Igrači su svesni da je svaka utakmica bitna i imaju svest da više nema opravdanja. Bilo je teško protiv TSC-a u Beogradu, iako je u pitanju ekipa koja je došla iz nižeg ranga. Odmah su pokazali da imaju takmičarski mentalitet i kontinuitet. Pokazali su timski kvalitet pored individualnog koji imaju. Postali su ekipa za Evropu, a s obzirom da su pre nekoliko godina bili u trećoj ligi, jasno je da to nije slučajnost, već proizvod kontinuiranog rada i razvoja.’’

Meč 22.kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Partizana igra se u subotu 22.februara 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Partizan