Koković: Svi smo jedva čekali da konačno igramo kao domaćini na našem stadionu

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1084

Beogradski Voždovac u okviru 22.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka.

Domaćini u ovaj meč ulaze nakon poraza na gostovanju u Lučanima, ali nisu nezadovoljni igrom koju su pružili u tom susretu. Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Rade Koković ističe da uslovi za igru nisu bili dovoljno dobri i da pravu igru očekuje u duelu sa Subotičanima:

’’Fudbal se vraća na ’’krov’’, svi smo jedva čekali da konačno igramo kao domaćini na našem stadionu. Ne bih puno komentarisao prethodnu utakmicu, jer je teren bio u katastrofalnom stanju i nismo bili u mogućnosti da igramo na način kako se pripremamo. Ne mogu se doneti kvalitetni zaključci, ni pozitivni, ni negativni. Spartak je odlična ekipa koja ima kontinuitet i koja je jako dobro vođena. Postoji tu nekolicina igrača koji poseduju veliki kvalitet i koji su nosioci igre Spartaka. Mi ćemo pokušati njih da zaustavimo sutra, da iskoristimo neke njihove mane u svim segmentima igre, a da do izražaja dođu neke naše vrline. Očekujem kvalitetnu utakmicu, negde smo tu i jedni i drugi u dobroj poziciji na tabeli, pa treba očekivati rasterećenu igru i pravo nadigravanje. Nemamo kadrovskih problema, sutra izlazimo uglavnom u najjačem sastavu. Neki igrači su kasno došli, nisu prošli pripreme sa nama, pa moramo biti strpljivi sa njima.’’

Meč 22.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Spartaka igra se u petak 21.februara 2020.godine, sa početkom u 17:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Voždovac

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte