Gaćinović: Nadam se da ćemo sa dobrom energijom i ritmom izaći na meč

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1026

Subotički Spartak u okviru 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Domaćini u ovaj susret ulaze sa nadom da mogu stići do trijumfa koji bi dodatno podigao samopouzdanje i možda odredio dalji tok prvenstva. Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ističe da njegova ekipa spremno dočekuje nastavak prvenstva:

’’Radili smo punih 36 dana pred nastavak prvenstva, odigrali smo i devet prijateljskih utakmica. Svesni smo činjenice da su prijateljske utakmice i bitka za bodove dva sasvim različita pojma. Prva utakmica uvek ima veliki značaj, a nama može da odredi i dalji tok prvenstva. Sigurno da imamo određenih nedoumica, nismo još svesni svojih mogućnosti i sa kojim sastavom da počnemo. Ali, uprkos tome, imamo svoj plan i cilj. Verujem da ćemo sa dobrom energijom izaći pred narednog protivnika koji je izuzetno kvalitetan. Radnički iz Niša je iskusna ekipa koja je poslednjih godina u vrhu srpskog fudbalu. Mi ipak gledamo u svoje dvorište i optimalno se pripremamo za tu utakmicu. Drago mi je da su osim Šimure, koji se ranije povredio, svi igrači u stroju. Vratio se i Denković koji će biti u konkurenciji za tim. Dobro je raspoloženje i atmosfera i nadam se da ćemo sa dobrom energijom i ritmom izaći na meč.’’   

Meč 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Radničkog igra se u nedelju 16.februara 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte