Ivanjički Javor Matis u okviru 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Gosti u ovaj meč ulaze sa puno respekta prema protivniku, ali ističu da su se u potpunosti pripremili za ono što ih čeka u Kruševcu. Šef stručnog štaba Ivanjičana, Igor Bondžulić, ističe da njegova ekipa ima kvalitet da konačno sruši neugodnu tradiciju:

’’Napredak je ekipa koja je zaslužila bolji plasman u jesenjem delu sezone, njihova igra je bila bolja od rezultata. Ne smemo zaboraviti i to da su oni savladali Partizan na gostujućem terenu, i to u trenucima kada su oni bili možda i u najboljoj formi. Bez obzira na to što su i oni ostali bez tri igrača, i promenili tim, odradili su dobar prelazni rok i doveli dobra pojačanja. Siguran sam da će biti iznenađenje za veliki broj ekipa u nastavku sezone. Ne znam koliko je tradicija bitna, ali treba pomenuti da Javor nije slavio u Kruševcu, koliko znam, gotovo petnaest godina. Ova ekipa ima priliku da sruši jednu jako neugodnu tradiciju i mislim da za to imamo kvalitet. Dobro smo se pripremili, verujem da će svi igrači koji budu i na terenu i na klupi dati svoj maksimalan doprinos. Nadam se da ćemo uspeti da iskoristimo sve mane koje ekipa Napretka ima i osujetimo sve njihove vrline.’’

Meč 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Javor Matisa igra se u subotu 15.februara 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis