Kruševački Napredak u okviru 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Domaćini u ovaj meč ulaze zadovoljni obavljenim pripremama, na čemu i baziraju svoj optimizam. Novi šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Ivan Stefanović istakao je da je sa kolegama dobro analizirao prednosti i mane rivala, kao i da je igračima predočeno sve:

’’Prvo da nam svima poželim srećnu prolećnu sezonu. Želim i da pozovem navijače da na ovaj meč dođu u što većem broju, da bi nam svima dali podršku, jer svaki početak je težak. Dobro smo se spremili i jedva čekamo nastavak prvenstva. Javor je čvrsta, dobra ekipa, koja tradicionalno vrši selekciju visokih igrača i gaje igru iz prekida. Mi smo ih skenirali, videli mane i prednosti, igračima predočili sve. Pred nama je još jedan trening pre utakmice i spremno dočekujemo subotu i njen početak.’’

Meč 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Javor Matisa igra se u subotu 15.februara 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Napredak