Beogradski Voždovac u okviru 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Gosti u ovaj meč ulaze sa ambicijom da nastave sa dobrim igrama koje su pružali tokom minule jeseni, kao i da zabeleže pobedu u duelu sa ekipom koja ima više iskustva i kvalitetne igrače. Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Rade Koković istakao je da je najvažnije da igrači primene sve ono što se uvežbavalo tokom zimskih priprema:

’’U sutrašnjem meču naravno da idemo na pobedu, koja je jako bitna, ali bitan je i način na koji ćemo doći do nje. Jako je bitno da radimo stvari koje smo uigravali tokom priprema i da uhvatimo ritam koji nas je krasio do kraja jesenjeg dela prvenstva. Isto tako, sutra očekujem jako težak meč. Mladost je jako iskusna ekipa koja igra sjajan fudbal i bori se za plej-of. Dosta su starija i iskusnija ekipa od nas, igraju dobro na svom terenu, ali imamo recept da prevaziđemo to. Puno je bodova u opticaju do kraja prvenstva i ići ćemo meč po meč do konačnog cilja.’’

Meč 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Voždovca igra se u subotu 15.februara 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Voždovac