Fudbaleri surduličkog superligaša Radnika obavljaju pripreme za prolećni nastavak šampionata, a uprava kluba paralelno radi na formiranju tima koji će moći ostvari zacrtane ciljeve.

Uprava fudbalskog kluba Radnik nastavila je sa aktivnostima na formiranju tima za prolećni nastavak takmičenja.  Surduličanima se kao pozajmljeni igrač pridružio iskusni Dragan Žarković, dok je mladi golman Nikola Vasiljević podužio ugovor.

Dragan Žarković (30) je rođen u Beogradu, igra na poziciji štopera, a u Surdulicu je stigao iz kruševačkog Napretka. Tokom karijere ja nastupa i za ekipe BSK iz Borče, iranski Machine Sazi Tabriz, kulski Hajduk, Novi Pazar, rumunski ASA Tirgu Mures, kao i kiparske klubove Ermis Aradippou i Nea Salamis. On se ugovorom o pozajmici obavezao na šestomesečnu saradnju.


FOTO: fk-radnik.com

Nikola Vasiljević (20) je rođen u Nišu, igra na poziciji golmana, a u Surdulicu je stigao pre godinu i po dana. Tokom karijere je pored ova dva kluba branio i boje užičke Slobode.  On se produžetkom ugovora obavezao da još tri godine bude član Radnika. Bio je i član mlađih reprezentativnih selekcija naše zemlje (U16, U17).

FOTO: fk-radnik.com