Beograd: Okupljanje ’’zmajeva’’ na ’’krovu’’ za start zimskih priprema

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 893

Šef stručnog štaba Voždovca Rade Koković danas je izvršio prozivku igrača na startu zimskih priprema za nastavak superligaške sezone.

Okupljanjem i prvim treningom započele su pripreme ekipe Voždovca za prolećnu polusezonu. Stručni štab je na današnjoj prozivci na raspolaganju imao 25 igrača, a prisutni su bili: Trkulja Marko, Ilić Marko, Georgi Bratuhin, Radulović Pavle, Karaklajić Petar, Ajdinović Edin, Stoisavljević Dragan, Cvetićanin Luka, Bakić Vasilije, Hajdin Stefan, Krasić Ognjen, Jakovljević Luka, Marko Gjorgjievski, Nikolić Nemanja, Mikić Nikola, Stojčev Miloš, Stanisavljević Aleksandar, Cvetković Nenad, Lasickas Justas, Zličić Lazar, Nišić Jovan, Purtić Stefan, Živojinović Viktor, Bošnjak Strahinja i Živković Marko.

Prvi se fudbalerima obratio generalni direktor kluba, Miloš Mirković, koji je čestitao svima praznike, poželeo dobro zdravlje i istakao da je uprava kluba ponosna na postignute rezultate u prvom delu sezone. Takođe napomenuo je da će u nastavku takmičenja klub maksimalno stajati iza svih fudbalera i stručnog štaba i istrajati u ispunjenju visokih ciljeva koji su postavljeni pred klub i ekipu.

Sportski direktor, Jovan Damjanović, najavio je da klub ne planira da pravi drastične promene u sastavu:

’’Mogu da kažem da pregovaramo sa dva igrača i da bi njihovim dovođenjem trebalo da kompletiramo igrački kadar koji će izneti drugi deo sezone. Možda bude još nekih odlazaka, ali o tome će javnost biti blagovremeno obaveštena. Za ponos je što mladi igrači i pored ponuda iz inostranstva žele da ostanu u klubu do kraja sezone, što pokazuje da Voždovac zaista pruža idealne uslove za napredak igrača, koji sada prate i rezultati.’’

Šef stručnog štaba, Rade Koković, istakao je da je srećan što ponovo vidi sve fudbalere i poželeo da u drugom delu svi zajedno nadograde uspeh koji je postignut u prvom delu sezone:

’’Nastavljamo gde smo stali, uz odmor koji nam je dobro došao, nakon naporne polusezone u kojoj smo ostvarili sjajne rezultate, neke od najboljih u istoriji kluba. Želimo da nastavimo istim tempom, da gradimo naš prepoznatljivi stil igre. Jedva čekamo zimske pripreme u Turskoj gde ćemo imati sjajne uslove.’’

Prvi deo priprema fudbaleri Voždovca će odraditi na svom stadionu u Beogradu, dok je za 19.januar zakazan odlazak u Antaliju na dvonedeljne pripreme. U tom periodu je planirano da ’’zmajevi’’ odigraju i četiri prijateljske utakmice protiv Legije iz Varšave (22.01.2020), Šahtjora iz Karagande (23.01.2020), Leha iz Poznana (28.01.2020) i Zorje iz Luhanska (29.01.2020).

FOTO: FK Voždovac

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte