Minulog vikenda pripreme za prolećni deo sezone započela je ekipa Inđije, a prozivku je izvršio šef stručnog štaba Aleksandar Janjić.

Nakon kratkotrajne zimske pauze fudbaleri Inđije su tokom minulog vikenda među prvima započeli pripreme za prolećni nastavak superligaškog takmičenja. Nakon prozivke igrača koju je obavio šef stručnog štaba Aleksandar Janjić održan je i prvi trening.

Strateg zeleno-belih je u izjavi za medije naglasio da će pripreme biti sprovedene u više faza, kao i da će prva zimska pojačanja biti poznata tokom narednih nekoliko dana:

’’Krećemo sa pripremama, danas i sutra ćemo raditi na pomoćnom terenu. Nakon božićne pauze 8. i 9.januara imaćemo testiranja u Republičkom zavodu za sport. Od 10.januara krećemo punom snagom. U Inđiji ćemo trenirati do 19.januara, kada putujemo u Umag gde ćemo obaviti narednu fazu priprema. Što se tiče prelaznog roka, za sada je otišao jedino Rogač. Na dolascima se intenzivno radi i narednih dana će biti novih imena u našem timu. Ne bih još uvek govorio o kojim igračima se radi, čekamo da bude i zvanično. Kada je reč o kontrolnim mečevima za sada je izvesno da ćemo 18.januara odigrati kontrolnu utakmicu sa ekipom Voždovca.’’

Početak prolećnog dela sezone zakazan je za 15.februar kada u okviru 21.kola Super lige Srbije ekipa Inđije na svom stadionu dočekuje ekipu TSC-a.

FOTO: FK Inđija