Ekipa Inđije u okviru 20.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Gostu u prethodna tri susret pokazali da su u usponu forme i da Surduličane sigurno ne čeka lak posao. Pomoćnik u stručnom štabu zeleno-belih Jovan Golić ističe da njegovi igrači imaju puno samopouzdanja, da veruje da će ekipa odigrati hrabro i da će se kući vratiti neporažena:

’’Iza nas je jako dobar period. U prethodne dve nedelje odigrali smo tri utakmice bez poraza i osvojili sedam bodova. Mislim da nam ova utakmica dolazi u jako dobrom momentu za nas. To je jedno od težih gostovanja u ligi, ali mislim da se nalazimo u odličnoj formi, odličnoj atmosferi koja nas krasi. Nemamo mnogo toga da izgubimo, ako izgubimo u Surdulici. Treba da igramo hrabro kao i u prethodnim utakmicama, da se nadigravamo sa njima. Oni poseduju određeni kvalitet, ali i slabe strane koje mogu da se iskoriste. Ono što je najvažnije je da mi funkcionišemo dobro u ovom momentu. Verujemo u sebe, verujemo u ono što radimo, da smo na dobrom putu. Poslednja je utakmica pred nama, treba da odemo i odigramo hrabro, da se predstavimo u što boljem svetlu i možemo da se vratimo neporaženi.’’

Meč 20.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Inđije igra se danas, u nedelju 08.decembra 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Inđija