Niški Radnički u okviru 20.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Domaćini se ovog vikenda opraštaju od domaće publike, sve do početka prolećne polusezone, pa je cilj nagraditi ih pobedom koja bi mnogo značila u borbi za mesto koje vodi u Evropu. Šef stručnog štaba niškog tima Milorad Kosanović ističe da je zadovoljan igrom tima i napretkom koji je evidentan i veruje da će to uz maksimalno ozbiljan pristup doneti rezultat:

’’Ovo je veoma bitna utakmica za nas, naročito posle nesrećnog poraza koji smo u sredu doživeli u duelu sa Voždovcem. Dolazi nam protivnik koji zna da bude jako neprijatan. Mladost  je kvalitetna i čvrsta ekipa, sastavljena je od iskusnih fudbalera, koji verovatno i najduže igraju zajedno u Super ligi.  Imaju specifičan sistem na koji moramo da odgovorimo ozbiljnošću i koncentracijom i ne smemo ni jednog momenta dozvoliti da se opustimo. Uz svo poštovanje prema protivniku, ja smatram da smo mi u ovom trenutku kvalitetniji tim i učinićemo sve da to dokažemo na terenu i oprostimo se od naše publike za ovu godinu sa pobedom. Na osnovu onoga što sam video u prethodne tri utakmice protiv Crvene zvezde, Javora i Voždovca, mogu da kažem da je tim snažniji, čvršći, da igra mnogo bolje, i ukoliko uspemo da zadržimo taj nivo i taj ritam mislim da ćemo se radovati u nedelju. U narednom susretu neću moći da računam na Dušana Pantelića koji je protiv Voždovca dobio četvrti žuti karton u sezoni i moraće da pauzira. On je izuzetno bitan igrač za našu formaciju na sredini terena, njegovo odsustvo je hendikep, ali mi na klupi imamo nekoliko rešenja koja mogu da nadomeste njegov izostanak. Ostali igrači su spremni i Mladosti ćemo suprotstaviti jak sastav.’’

Meč 20.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Mladosti igra se danas, u nedelju 08.decembra 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš