Gaćinović: Da nastavimo sa nizom dobrih igara kakve smo imali ove jeseni

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1131

Subotički Spartak u okviru 20.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Gosti u poslednji jesenji duel ulaze sa puno optimizma, ali i respekta prema rivalu. Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ističe da je neophodno da njegov tim bude u najboljem mogućem izdanju kako bi mogao da parira Crvenoj zvezdi i da stigne do pozitivnog rezultata:

’’Imamo veliku čast da poslednje kolo igramo sa ovako renomiranim protivnikom, kojima bih ovom prilikom poželeo pozitivan skor u duelu sa Olmpijakosom i da se plasiraju u Ligu Evrope. Što se tiče nas bez obzira što u Beograd putujemo rasterećeni, sigurno ne odlazimo bez obaveza. Želja nam je da odigramo dobru utakmicu, da nastavimo sa nizom dobrih igara kakve smo imali ove jeseni, posebno u poslednje vreme. Teško je pričati o nekom pozitivnom rezultatu, ali naravno sve ćemo učiniti da ostvarimo pozitivan rezultat pred beogradskom publikom, kao i da se predstavimo u dobrom svetlu. I u ranijim utakmicama smo pokazali da smo uvek spremni. U prethodnoj utakmici protiv Zvezde koju smo odigrali u Subotici smo to pokazali i bili smo nadomak osvajanju boda. I sutra će puno toga zavisiti od našeg pristupa. Imamo za duel sa Crvenom zvezdom spremnu priču, ali će ona zavisiti i od našeg pristupa naravno i od raspoloženja protivnika, jer se i oni uvek pitaju. Zvezda ima veliki broj kvalitetnih igrača kojima je teško parirati i mi moramo biti daleko iznad svojih mogućnosti da bi mogli da im pariramo i odgovorimo na njihov kvalitet.’’

Meč 20.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Spartaka igra se danas, u subotu 07.decembra 2019.godine, sa početkom u 15:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Spartak ŽK

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte