Ovog vikenda na programu su svi mečevi 20.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Crvena zvezda – Spartak ŽK i Rad – Partizan.

CRVENA ZVEZDA – SPARTAK ŽK (subota 07.decembar, 15:30 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 20.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde ekipa Crvene zvezde dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka. Prethodnih sedam međusobnih susreta crveno-beli su rešili u svoju korist, može se reći da je tradicija apsolutno na njihovoj strani, ali letošnji duel ovih timova u kome su ’’golubovi’’ bili više nego neugodan rival nagoveštava izuzetno borbenu i zanimljivu utakmicu. Domaćini su ove sezone odigrali meč manje i ostvarili šesnaest pobeda, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 49 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Mladosti, a rezultat je bio 0:1. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz jedan remi i devet poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Proletera, a rezultat je bio 4:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 15:30 časova.

RAD – PARTIZAN (nedelja 08.decembar, 13:30 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 20.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na beogradskoj Banjici gde domaći Rad dočekuje gradskog rivala, ekipu Partizana. Činjenica da četiri godine nisu uspeli da ’’otkinu’’ ni bod crno-belima sigurno je veliki motiv za ’’građevinare’’, bodovi su im više nego neophodni, pa treba očekivati da pruže snažan otpor gostujućem timu koji je apsolutni favorit u ovom susretu. Domaćini su ove sezone ostvarili samo tri pobede, uz dva remija i četrnaest poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Inđije, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone odigrali meč manje i ostvarili dvanaest pobeda, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 2:3. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 13:30 časova.