Ivanjički Javor Matis u okviru 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve.

Gosti u ovaj meč ulaze ’’uzdrmani’’ teškim porazom na domaćem terenu u prethodnom kolu, koji je bez sumnje negativno uticao na ekipu. Šef stručnog štaba ivanjičkog tima Igor Bondžulić ističe da je zbog svih okolnosti ekipa Mačve možda i favorit, bez obzira na trenutnu poziciju na tabeli:

’’Očekuje nas teška utakmica, u psihološkom smislu, nakon teškog poraza na domaćem terenu. Sa te strane, diskutabilno je kako ćemo reagovati i koliko ćemo psihički uspeti da se vratimo nakon ovog negativnog rezultata, za samo tri dana. Gostujemo ekipi koja do sada nema pobedu u prvenstvu. Mislim da je trebalo da osvoje više bodova. Oni čekaju ovaj duel sa imperativom pobede. Slede nam težak protivnik i vruć teren. Sada su psihološki možda i u boljem momentu nego mi. Nadam se da ćemo smoći snage da se podignemo. Zbog svih okolnosti, mislim da je Mačva možda i favorit. Mi bismo u toj utakmici bili zadovoljni i bodom.’’

Meč 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Javor Matisa igra se danas, u sredu 04.decembra 2019.godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis