Beogradski Voždovac u okviru 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa puno optimizma i samopouzdanja, pre svega zbog odličnih igara tokom prethodnog perioda. Član stručnog štaba ’’zmajeva’’ Sava Šašić ističe da će njegov tim kao i do sada igrati atraktivan i napadački fudbal, kao i da je na ’’krovu’’ pobeda uvek cilj:

’’Sutra nas očekuje još jedna utakmica sa ekipom koja ima izvrsne pojedince i koja je pokazala kvalitet. Mi smo kao i uvek posvećeni sebi i unapređenju našeg modela igre koji se ove godine pokazao kao pravo osveženje u našem fudbalu, što govore i rezultati koje je ekipa postigla. Tri boda na našem stadionu su uvek imperativ i cilj ka kojem idemo. Igramo atraktivan fudbal, napadački, koji fudbalska javnost prepoznaje i radimo sa sjajnom grupom momaka koji ispunjavaju zahteve koje stručni štab stavi pred njih. Moram takođe da istaknem da je u dosadašnjem toku prvenstva čak 14 različitih igrača postiglo pogodak, što govori o tome da igramo u napadačkom modelu igre u kojem svako može biti strelac. Nadam se da će u sutrašnjem meču i šesnaestogodišnji Dragan Stoisavljević imati priliku da se predstavi publici na našem stadionu, nakon debitantskog nastupa u prošloj utakmici kada je postao najmlađi debitant u Super ligi. Gagi je sjajan momak, i mogu slobodno da kažem budući A reprezentativac Srbije, tako da Voždovac ima pravi fudbalski biser u svojim redovima.’’

Meč 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Radničkog iz Niša igra se danas, u sredu 04.decembra 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Voždovac