Lider šampionata, ekipa Crvene zvezde, u okviru 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Gosti u ovaj meč ulaze sa puno opreza i željom da zabeleže maksimalan učinak u finišu jesenje polusezone. Šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević ističe da pred ovaj susret ima kadrovskih problema, kao i da važnu ulogu mogu imati vremenski uslovi:

’’Teško gostovanje je pred nama. Ekipa Mladosti se u poslednje vreme konsolidovala, igraju dobro i radi se o veoma čvrstom i organizovanom timu. Odlični su u fazi kontranapada i iz toga nam preti najveća opasnost. Teško je igrati u Lučanima, veliku ulogu bi sutra mogli da imaju i vremenski uslovi koji nisu baš sjajni. Mladost, bez obzira na promenu trenera, ima kontinuitet, jer je sadašnji trener Stanić fudbalski “rastao” uz bivšeg šefa stručnog štaba Milovanovića koji je ostavio veliki pečat u Lučanima. Moramo biti oprezni, pokazalo se i u revanšu Kupa prošle godine da je Mladost neugodan protivnik. Videću danas posle treninga na koga mogu da računam. Van La Para ima problem sa leđima, Vulića muči temperatura, Milunović ima stomačni virus, a ni situacija sa povredom Boaćija nije baš sjajna. Kada pričamo o igračima, zadovoljan sam kako su Ivanić i Marin delovali protiv Voždovca. Ivanić je igrač koji ima veliki potencijal i drago mi je što je odigrao dobru utakmicu. Imam veliko poverenje u moje izabranike. Ovi natpisi da neki igrači dolaze ili odlaze, to ne potiče od nas, već je sud drugih ljudi. Čekamo zimsku pauzu pa ćemo sve analizirati. U sportu nema minulog rada i morate da se dokazujete iz dana u dan. Svi smo pod lupom javnosti, ali videćemo sve kad se završi polusezona.’’

Meč 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Crvene zvezde igra se danas, u sredu 04.decembra 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda