Ekipa Inđije iz istoimene opštine u okviru 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Rada.

Nakon osvajanja četiri boda u prethodna dva kola značajno se popravilo raspoloženje u taboru domaćina. Član stručnog štaba belo-zelenih Duško Obadović ističe da je duel sa građevinarima na neki način ’’derbi začelja’’ i da očekuje još jednu dobru partiju svog tima i povoljan rezultat:

’’Izuzetno smo zadovoljni u stručnom štabu, kako su igrači i sa kojom energijom odigrali prethodnu utakmicu. Pokazali su kvalitet i pokazali su da karakterom može da se dođe do pobede u superligaškoj konkurenciji. Mislim da smo ovu pobedu dugo čekali, da Inđija nije pobedila od 17.avgusta u prvenstvenim utakmicama. Imali smo seriju negativnih rezultata, vezanih poraza, ali smo uspeli da se dignemo i da u jednoj teškoj utakmici u Kruševcu zabeležimo pobedu. Rad je jedna kvalitetna ekipa, spoj mladosti i iskustva. Vrlo dobro ih poznajemo, dobro smo ih analizirali. U sličnoj su formi kao i mi, dobro igraju, ali ih ne prate i dobri rezultati. Veoma smo oprezni pred tu utakmicu. Nadam se da će igrači ponoviti igru koju su pokazali u prethodnoj utakmici i dati sve od sebe da dođemo do još jednog uspešnog rezultata.’’

Meč 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Rada igra se sutra, u sredu 04.decembra 2019.godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Inđija