Ove srede na programu su svi mečevi 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Mladost – Crvena zvezda i Partizan – Napredak.

MLADOST – CRVENA ZVEZDA (sreda 04.decembar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

Lučanska Mladost u okviru 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Lučanci tokom prethodnih sezona nisu uspevali da ostvare trijumf u duelima sa crveno-belima, poneki remi bio je krajnji domet, ali nema sumnje da će to biti dodatni motiv za njih. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti ostvarili pobedu u duelu sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 0:1. Gosti su ove sezone odigrali meč manje i ostvarili petnaest pobeda, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 46 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Voždovca, a rezultat je bio 2:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 15:00 časova.

PARTIZAN – NAPREDAK (sreda 04.decembar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Beogradski Partizan u okviru 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Mečevi ovih rivala uvek su bili izuzetno zanimljivi i borbeni, Kruševljani su tokom prethodnih sezona često uspevali da iznenade crno-bele, pa nema sumnje da nas čeka još jedna odlična utakmica. Domaćini su ove sezone odigrali meč manje i ostvarili dvanaest pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Mačve, a rezultat je bio 0:2. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz tri remija i deset poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini pretrpeli poraz u duelu sa ekipom Inđije, a rezultat je bio 1:3. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 17:00 časova.