Najbolji igrač 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Vladimir Otašević, strelac oba pogotka za Spartak ŽK u remiju sa ekipom TSC-a u Senti.

Odigrano je još jedno uzbudljivo i izuzetno efikasno kolo, a publika je imala priliku da vidi čak 29 golova na osam odigranih mečeva. Jedan od najzanimljivijih susreta odigran je u Senti gde su se u ’’bačkom derbiju’’ sastale ekipe TSC-a i Spartaka. Subotičani su do vrednog boda na teškom gostovanju stigli golovima Vladimira Otaševića, a njegov drugi pogodak postignut je u zaustavnom vremenu. On je fantastičnog napadačkog učinka stigao i pored konstantne borbe sa napadačima domaćeg tima koji su tokom svih devedeset minuta ugrožavali gol ’’golubova’’. Zbog svega toga je upravo on izbor naše redakcije za najboljeg aktera ove runde takmičenja. Treba reći da je najveće konkurente imao u Luki Stojanoviću (Čukarički) i Dejanu Melegu (Radnički Niš) koji su ovog vikenda takođe pružili sjajne partije.


FOTO: fkspartak.com

Vladimir Otašević (33) je rođen u Novoj Varoši, igra na poziciji centralnog beka, a ponikao je u mlađim kategorijama čačanskog Borca. Tokom karijere je nastupao za kragujevački Radnički, Novi Pazar, lučansku Mladost, Metalac i čačanski Borac, odakle je u februaru ove godine i stigao u Spartak. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 18 superligaških nastupa i postigao 2 pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: